Taal

Over ons

Erik Kuster, Eichholtz, Urban Sofa bij Hampton Bay

Onze winkel

In onze winkel ervaart u de klasse en stijl van onze merken. We hebben enkele uitgebalanceerde opstellingen staan van meubilair van Eric Kuster, Eichholtz, Manutti en UrbanSofa. Hierdoor krijgt u direct een indruk van de combinaties die mogelijk zijn. Heeft u een tekening van uw woonkamer, suite of terras meegenomen, dan kunnen we ter plekke kijken naar de beste oplossingen.

In onze winkel vindt u natuurlijk slechts een deel van de collecties. Bent u geïnteresseerd dan gaan we graag samen met u naar bijvoorbeeld het Eichholtz Inspiration Center. Daar vindt u alles wat Eichholtz biedt en de stylisten en designers van Eichholtz kunnen uw keuze daar in 3D visualiseren.

Omdat wij kwaliteit en stijl belangrijk vinden, verkopen wij alleen merkproducten van vooraanstaande leveranciers en designers. U vindt bij ons onder meer:


Eichholtz:

Luxury Living begint bij Eichholtz. Een bijzondere mooie vormgeving gekoppeld aan een uitzonderlijke hoge kwaliteit . Of het nu gaat om banken, sofa's, tafels of accessoires, Eichholtz biedt een opmerkelijke kwaliteit en design voor iedereen die zich stijlvol met schoonheid wil omringen.


Metropolitan Luxury by Eric Kuster:

Eric Kuster is een Nederlandse interieurdesigner die tot de absolute top behoort. Hij heeft talloze woningen en clubs ingericht in binnen- en buitenland - onder meer bij Wesley & Jolanthe, Gordon en John Heitinga - waarbij hij vooral zorgt voor een uitstraling en een sfeer die het meest in de buurt komt van die van zeer luxe hotels. Om meer grip te krijgen op de materialen waarmee hij wil werken, heeft hij zijn eigen collectie ontworpen onder de naam Metropolitan Luxury: meubels, bedden, kleden en stoffen van een zeer hoge kwaliteit, natuurlijk perfect afgewerkt en veelal in metallic en donkerpaarse of donkerblauwe tinten.

Chair by Eichholtz
Eichholtz vintage bulb lamp

UrbanSofa:

Zoekt u prachtig vormgegeven topkwaliteitsmeubelen voor een zeer scherpe prijs, dan is UrbanSofa hét merk voor u! Sofa's, loungebanken, fauteuils en stoelen in een hedendaags design biedt UrbanSofa aan in vrijwel alle mogelijke kleuren. En u zult verbaasd zijn over de lage prijs. Doordat UrbanSofa direct vanuit de fabriek verkoopt, betaalt u namelijk voor deze excellente kwaliteit nooit teveel.


Eleonora Meubelen:

Nederlandse producent van eigentijdse en betaalbare designmeubelen. Met een breed scala aan woonstijlen, heeft Eleonora Meubelen altijd een stijl die bij u past. Van strak tot industrieel en landelijk. De meubelen en woonaccessoires vallen in het midden en hoge segment van de markt en kennen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Manutti:

Wie de huiskamer naar buiten wil brengen zal ultiem gelukkig worden van de Exclusive Outdoor furniture van Manutti. Waar gewone buitenmeubels ophouden gaat Manutti verder. In stijl, design en kwaliteit staat het merk op eenzame hoogte. Was het maar altijd mooi weer in Nederland.

Onze Eichholtz webshop

U kunt nu ook online uw Eichholtz producten bij ons kopen. Eichholtz biedt een enorme keuze aan meubilair en accessoires: van banken, sidetables, salontafels en fauteuils, tot kasten, lampen en spiegels. Een aantal hiervan vindt u in onze showroom in de Molenpoort te Nijmegen, maar de hele collectie kunt u bekijken én bestellen in onze webshop.

Neem gerust een kijkje en heeft u vragen,
bel of mail ons: 024-6750857 of info@hamptonbay.nl.

Kussens by Erik Kuster
Raamdecoratie en karpetten van Erik Kuster

Raamdecoratie

De juiste sfeer in uw huis kunnen we prima ondersteunen met bijzondere raamdecoratie. Dat maakt een mooie woning echt af. Maatwerk is daarbij onze grote kracht. We werken al jaren uitsluitend samen met gerenommeerde partners als topdesigners Piet Boon en Eric Kuster. Zij hebben een eigen atelier en kunnen uw wensen altijd vertalen naar de juiste creatie. Bovendien hebben zij specialisten in dienst hebben die elk project in binnen- en buitenland voor u kunnen realiseren.


Karpetten

Een mooi karpet dempt niet alleen het geluid in uw woning, maar geeft bovenal een extra dimensie aan uw woonstijl. We werken met producenten die ook voor designers werken zoals Bertram Beerbaum en Grand & Johnson. In feite is elk ontwerp mogelijk. Nagenoeg alle kleden laten we op maat voor u maken in Nederland, waarbij moderne technologieën hand in hand gaan met ambachtelijke methodes. Zo ontstaan unieke karpetten en kleden van een topkwaliteit waar u een leven lang van kan genieten.