Eric Kuster Bij Hampton Bay

Officiele Dealer

MEUBELEN UIT DE COLLECTIE VAN ERIC KUSTER

Wij zijn Premium Reseller van meubelen van Eric Kuster Metropolitan Luxury. Eric Kuster is een Nederlandse interieurdesigner die talloze woningen en clubs in binnen- en buitenland heeft ingericht. Hij zorgt vooral een uitstraling en sfeer die lijkt op de inrichting van zeer luxe hotels. Naast zijn werk als interieurdesigner heeft hij nu ook zijn eigen collectie van meubilair ontworpen. Hieronder vindt u een groot aantal voorbeelden hiervan.

100% handmade soap bar

Eric Kuster - Hampton Bay

SOFA'S EN LOUNGERS VAN ERIC KUSTER

Iedere sofa in de collectie van Eric Kuster Metropolitan Luxury Collections is een statement met comfort als een belangrijk onderdeel. De sofa's kenmerken zich door de genereuze grootte en Europees vakmanschap met een grote keuze in de soorten bekleding.

100% handmade soap bar
100% handmade soap bar
100% handmade soap bar
100% handmade soap bar
100% handmade soap bar
100% handmade soap bar

STOELEN EN OTTOMANS VAN ERIC KUSTER

De collectie van Eric Kuster Metropolitan Luxury Collections biedt een aantal bijzondere ontwerpen met verschillende bekledingen. Deze exclusieve uitstraling kenmerkt de ontwerpen van Eric Kuster. Tijdloos design gerealiseerd met topmaterialen.

TAFELS VAN ERIC KUSTER

De tafels van Eric Kuster zijn het middelpunt van een ontwerp in een leef- of kantooromgeving. Buitengewoon vormgegeven en uitgevoerd in verschillende materialen met een eigentijds karakter.

MEER INFORMATIE OVER DE COLLECTIE VAN ERIC KUSTER

Wilt u meer weten over de collectie meubelen van Eric Kuster? Neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel in Nijmegen.Wij informeren u, natuurlijk geheel vrijblijvend, graag over de verschillende mogelijkheden.Bel met 024 - 675 08 57 of mail naar info@hamptonbay.nl.