Private Shopping Experience

Heeft u interesse in een unieke private shopping experience bij een van onze merken? Maak dan direct een afspraak! U heeft de keuze uit de onderstaande merken.

Eichholtz - Hampton Bay

EICHHOLTZ

In Noordwijkerhout bevindt zich de 4.000 m2 grote showroom waar 50 volledig ingerichte stijlkamers te zien zijn. Samen met een van onze verkopers krijgt u de gelegenheid om op uw gemaak de gehele collectie in het echt te bekijken, met inbegrip van een heerlijke lunch.

Een bezoek aan Eichholtz duurt ca. 2 uur. Indien gewenst krijgt u tijdens het bezoek interieuradvies van onze stylisten.

Maak een afspraak
100% handmade soap bar

Eric Kuster - Hampton Bay

ERIC KUSTER

Is Metropolitan Luxury helemaal uw stijl? Dan is een bezoek aan de showroom van Eric Kuster iets voor u. In Huizen heeft Eric Kuster een volledige villa ingericht met zijn hele collectie. Door de huiselijke sfeer krijgt u direct een goede impressie van de warme stijl. 

Een bezoek aan Eric Kuster duurt ca. 2,5 uur. Indien gewenst krijgt u tijdens het bezoek interieuradvies van onze stylisten.

Maak een afspraak

Pot & Vaas - Hampton Bay

POT & VAAS

Te vinden in het Brabantse Oisterwijk, ligt het merk Pot & Vaas. Zij zijn bekend van hun samenwerkingen met bekende ontwerpers als Eric Kuster. Ze hebben een ruim assortiment aan prachtige woonaccessoires. Geef de perfecte touch aan uw woonhuis, kantoor, suite, restaurant of lobby. 

Een bezoek aan Pot & Vaas duurt ca. 2 uur. Indien gewenst krijgt u tijdens het bezoek interieuradvies van onze stylisten.

Maak een afspraak
100% handmade soap bar
100% handmade soap bar

Stout Verlichting - Hampton Bay

STOUT VERLICHTING

Bent u opzoek naar verlichting met een verrassend, verfrissend en vernieuwend ontwerp? Dan bent u bij Stout Verlichting aan het juiste adres. Het familiebedrijf in Loenen aan de Vecht heeft een bijzonder aanbod aan exclusieve, handgemaakte designverlichting. 

Een bezoek aan Stout Verlichting duurt ca. 1,5 uur. Indien gewenst krijgt u tijdens het bezoek interieuradvies van onze stylisten.

Maak een afspraak

Maretti Lighting - Hampton Bay

MARETTI LIGHTING

Gaat uw voorkeur uit naar een topdesigner in verlichting? Dan bent u bij Maretti aan het juiste adres. Maretti Lighting onderscheidt zich door de focus op innovaties, techniek, duurzaamheid en design. Ze ontwerpen unieke verlichting en hebben een zeer brede collectie. De vele unieke samenwerkingsverbanden maken Maretti een merk als geen ander. 

Een bezoek aan Maretti Lighting duurt ca. 1,5 uur. Indien gewenst krijgt u tijdens het bezoek interieuradvies van onze stylisten.

Maak een afspraak
100% handmade soap bar

Indivipro/Carpetlinq - Hampton Bay

INDIVIPRO/CARPETLINQ

Bent u op zoek naar raamdecoratie of tapijt en karpetten? Dan zit u goed bij Carpetlinq en Indivipro. Met exclusieve collecties en luxe stoffen kunnen zij uw huis een gezellig sfeer bieden. Door samenwerkingen met o.a. Bertram Beerbaum en Eric Kuster hebben zij veel ervaring. Alles kan op maat worden gemaakt. 

Een bezoek aan Indivipro of Carpetlinq duurt ca. 1,5 uur. Indien gewenst krijgt u tijdens het bezoek interieuradvies van onze stylisten.

Maak een afspraak

Umo Art - Hampton Bay

UMO ART

Bij Umo Art staat de fotokunst centraal. Het team van Umo Art zorgt voor de hoogste kwaliteit foto's op plexiglas en ingelijst fotokunst. Bent u op zoek naar foto's van museumkwaliteit? Dan bent u bij Umo Art aan het juiste adres. De galerie van Umo Art bevindt zich in het ETC in Culemborg.

Een bezoek aan Umo Art duurt ca. 1,5 uur. Indien gewenst krijgt u tijdens het bezoek interieuradvies van onze stylisten.

Maak een afspraak
100% handmade soap bar

Baan Meubelen - Hampton Bay

BAAN MEUBELEN

Met meer dan 85 jaar aan ervaring, bent u bij BAAN aan juiste adres voor een unieke en stijlvolle inrichting. De meubelen worden handmatig in hun eigen fabriek gemaakt. In hun showrooms in Waddinxveen en het ETC tonen zij hun smaakvolle modellen en woonaccessoires. De experts kunnen u begeleiden bij het realiseren van uw woondromen.

Een bezoek aan BAAN Meubelen duurt ca. 1,5 uur. Indien gewenst krijgt u tijdens uw bezoek interieuradvies van onze stylisten. 

Maak een afspraak

Alphenberg - Hampton Bay

ALPHENBERG

Heeft u interesse in een unieke sfeer in uw project? Denk dan eens aan Alphenberg. De smaakvolle leerproducten zijn toe te passen op vloeren, muren, trappen, openhaarden en meer. De grote showroom in Waalwijk laat vele verschillende opties zien waar u veel inspiratie uit kunt halen.

Een bezoek aan Alphenberg duurt ca. 1,5 uur. Indien gewenst krijgt u tijdens uw bezoek interieuradvies van onze stylisten.

Maak een afspraak
100% handmade soap bar