HAMPTON BAY: LUXE WOONWINKEL IN NIJMEGEN

In onze winkel ervaart u de klasse en stijl van onze merken. We hebben enkele uitgebalanceerde opstellingen staan van meubilair van Eric Kuster, Eichholtz, Metropole en meer. Hierdoor krijgt u direct een indruk van de combinaties die mogelijk zijn. Heeft u een tekening van uw woonkamer of suite meegenomen, dan kunnen we ter plekke kijken naar de beste oplossingen. 

Officiële Dealer

COLLECTIE ERIC KUSTER

De collectie van Nederlands topinterieurdesigner Eric Kuster is een absolute aanrader voor een ieder die op zoek is naar kwaliteit, luxe en stijl. De uitstraling en sfeer van de meubelen zijn van het hoogste niveau. Om meer grip te krijgen op de materialen waarmee hij wil werken, heeft hij zijn eigen collectie ontworpen onder de naam Metropolitan Luxury: meubels, bedden, kleden en stoffen van een zeer hoge kwaliteit, natuurlijk perfect afgewerkt.

100% handmade soap bar

Officiële Dealer 

COLLECTIE EICHHOLTZ

Luxury Living begint bij Eichholtz. Een bijzondere mooie vormgeving gekoppeld aan een uitzonderlijke hoge kwaliteit . Of het nu gaat om banken, sofa's, tafels of accessoires, Eichholtz biedt een opmerkelijke kwaliteit en design voor iedereen die zich stijlvol met schoonheid wil omringen. Bent u geïnteresseerd? Dan gaan we graag samen met u naar het Eichholtz Inspiration Center. Daar vindt u alles wat Eichholtz biedt.

100% handmade soap bar

METROPOLE

De modellen uit de Metropole-collection zijn rijke persoonlijkheden met een chique karakter, die door hun comfortabele eigenschappen een duurzame relatie uitnodigen.

100% handmade soap bar

POT & VAAS

Het assortiment van Pot & Vaas varieert van accessoires in een midden prijsklasse tot een zeer luxe prijsklasse, waardoor Pot & Vaas veel verschillende klanten kan bedienen.

100% handmade soap bar

STOUT VERLICHTING

Als exclusief lampenarchitect blijft Stout Verlichting zoeken naar de nieuwe mogelijkheden van verlichting. En zo ontwerpt Stout Verlichting het mooiste licht.

Officiële Dealer

RAAMDECORATIE

De juiste sfeer in uw huis kunnen we prima ondersteunen met bijzondere raamdecoratie. Dat maakt een mooie woning echt af. Maatwerk is daarbij onze grote kracht.

We werken al jaren uitsluitend samen met gerenommeerde partners als topdesigners Piet Boon en Eric Kuster. Zij hebben een eigen atelier en kunnen uw wensen altijd vertalen naar de juiste creatie. Bovendien hebben zij specialisten in dienst die elk project in binnen- en buitenland voor u kunnen realiseren.

100% handmade soap bar

Officiële Dealer 

KARPETTEN

Een mooi karpet dempt niet alleen het geluid in uw woning, maar geeft bovenal een extra dimensie aan uw woonstijl. We werken met producenten die ook voor designers werken zoals Bertram Beerbaum en Grand & Johnson. In feite is elk ontwerp mogelijk.

Nagenoeg alle kleden laten we op maat voor u maken in Nederland, waarbij moderne technologieën hand in hand gaan met ambachtelijke methodes. Zo ontstaan unieke karpetten en kleden van een topkwaliteit waar u een leven lang van kan genieten.

MEER INFORMATIE OVER ONZE COLLECTIES

Wilt u meer weten over de collecties bij Hampton Bay? Neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel in Nijmegen.Wij informeren u, natuurlijk geheel vrijblijvend, graag over de verschillende mogelijkheden.Bel met 024 - 675 08 57 of mail naar info@hamptonbay.nl.