MEUBELEN UIT DE COLLECTIE VAN EICHHOLTZ

Eichholtz heeft een bijzondere collectie meubelen en accessoires die gekenmerkt wordt door een combinatie van mooie vormgeving en een hoge kwaliteit.Eichholtz biedt een opmerkelijke kwaliteit en design voor iedereen die zich stijlvol met schoonheid wil omringen. De hele collectie kunt u bekijken én bestellen in onze webshop.

Shop direct

MEUBELEN VAN EICHHOLTZ

Meubelen van Eichholtz kenmerken zich door kwaliteit en ontwerp. Of het nu gaat om een tafel of een kast, de meubelen van Eichholtz worden onderworpen aan strenge kwaliteitseisen zodat u verzekerd bent van meubelen met een lange levensduur en een schitterende uitstraling. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van meubelen van Eichholtz. Wilt u meer meubelen zien? Shop direct Eichholtz meubelen!

Shop direct

VERLICHTING VAN EICHHOLTZ

Naast meubelen biedt Eichholtz een complete collectie van verlichting om niet alleen de praktische eigenschap van licht vorm te geven maar ook de juiste sfeer te zetten. Verlichting van Eichholtz is er een groot aantal verschillende ontwerpen. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden.

Shop direct

ACCESSOIRES VAN EICHHOLTZ

Om uw stijl compleet te maken, biedt Eichholtz een bijzonder grote collectie van stijlvolle accessoires. Hiermee is het mogelijk om uw leef- of werkruimte zo in te richten dat deze geheel in de stijl wordt gebracht die u beoogt. Hieronder vindt u een klein overzicht van accessoires van Eichholtz. Voor een compleet overzicht kunt u onze webshop bezoeken.

Shop direct

MEER INFORMATIE OVER DE COLLECTIE VAN EICHHOLTZ

Wilt u meer weten over de collectie meubelen van Eichholtz? Neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel in Nijmegen.Wij informeren u, natuurlijk geheel vrijblijvend, graag over de verschillende mogelijkheden.Bel met 024 - 675 08 57 of mail naar info@hamptonbay.nl.

Eichholtz