Taal

Stijlen

LUXURY LIVING

Het beste van het beste, dat is wat u van een luxury living mag verwachten. Bij Hampton Bay voelen we dit feilloos aan. In onze showroom hebben we veel meubels en accessoires van o.a. Eichholtz en Eric Kuster staan. Dat vormt toch wel de top van wat er te krijgen is op de markt. Maar ook uw buitenverblijf kunt u omtoveren tot een waar paradijs. Met de Exclusieve Outdoor collectie van Manutti integreert u uw terras met de woonkamer. Op stijlvolle wijze komen beide leefwerelden samen. Laat u gerust adviseren door onze woonexperts.
Kijk voor meer inspiratie in ons lookbook.

TRENDY LIFESTYLE

Robuuste materialen zoals ijzer, beton en hout vormen de basis van een trendy lifestyle. Bij Hampton Bay verkopen we diverse woonstijlen. Met merken als Urban Sofa en Eleonora Meubelen, bent u verzekerd van eigentijdse meubelen en woonaccessoires tegen een zeer scherpe prijs. Of u nu op zoek bent naar een kast, tafel, bank of verlichting; Hampton Bay heeft alle elementen in huis om uw eigen trendy lifestyle te creëren. We kunnen u hierbij prima adviseren.

Kijk voor meer inspiratie in ons lookbook.

EXCLUSIVE OUTDOOR

Wanneer de zon ook maar even begint te schijnen, begeeft u zich het liefst naar buiten. Tijdens een lange zomeravond is het heerlijk genieten. Het buitenterras vormt in de zomermaanden dan ook een belangrijk onderdeel van uw leven. Het moet een plek zijn waar u zich prettig voelt en

waar u zich volledig kunt ontspannen. Geef daarom een totaal nieuwe dimensie aan uw buitenverblijf! Met de Exclusive Outdoor collectie van Manutti haalt u de huiskamer naar buiten. Vernieuwend en altijd van topkwaliteit, dat mag u verwachten. In onze showroom in het hart van Nijmegen kunnen we u inspireren en adviseren. De mogelijkheden zijn immers eindeloos.
Kijk voor meer inspiratie in ons lookbook.